No niin on taas yksi työpäivä takanapäin. Ei ollut mikään paniikkipäivä - yhteydet pelas ja tilaukset tulivat mallikkaasti läpi.

Illan teemana on ollut "kadonneen pyöränavaimen metsästys". Nimittäin olisin ehkä saanut huomenna myytyä toisen tytön pieneksi jääneen pyörän - oltiin jo sovittu näytöstä ja sitten rupesin avainta etsimään et menenpä sitä pyörää tsekkaamaan missä kunnossa on -  esim. ilmaa laittamaan renkaisiin - kun se pyörä on ollut ainakin vuoden käyttämättä kun tyttö on ajanut mun pyörällä. No enpä voinut muuta kuin soittaa mahdolliselle ostajalle että ei onnistu ainakaan nyt kun avainta ei löydy mistään - on jossain hyvässä jemma-nimisessä paikassa varmassa tallessa. Tässä jutussa menikin sitten aika iso osa illasta tänään. Tälläistä tää elämä välillä on...

Kumma miten sitä kerkeää aamulla käyttää aikaansa lukemiseenkin kun menee tuntia myöhemmin töihin - no nukuin mä puolisen tuntia pidempään kuin normaalisti. Lehden luen kyl joka aamu. Mutta sain luettua yhden kirjan loppuun (Robby Doyle; nainen joka törmäili oviin) tänä aamuna. Mulla on kyllä paha tapa lukea aamupalaa syödessäni - mutta silloin kun lapset oli pieniä - jos halusi lukea niin se piti tehdä silloin kun vain voi - no totta puhuen, olen aina lukenut milloin ja missä vain - melkein ruokaakin tehdessä.

Muuten painonpudotusprojektinikin etenee - sain viime viikolla pois ne edellisellä viikolla tulleet ylimääräiset 900g (mm. Tallinnassa tuli syötyä hyvin) eli nyt ollaan kahden viikon takaisissa lukemissa - hieman vajaa 4 kiloa pudotettuna. Tästä on taas hyvä jatkaa...

Nytpä lähden tästä suihkuttelemaan ja sitten ilta on minun - lapset ovat jo huoneessaan kirjoittelemassa päiväkirjojaan tms.