Töissä kaksi päivää vietetty. Aika rauhallisella tahdilla on voinut töitä tehdä. Paikalla olleille ilmeisesti edellinen viikko ollut aika rankka. Nyt hyvä, että rauhallisempaa. Pääsin aloittamaan muita mulla olevia hommia, jotka pitää saada taas tämän kuun aikana tehtyä (menossa painoon) ja sitten alkaakin taas hinnastohässäkkä. Ei työt tekemällä lopu.

Tässä samalla kuuntelen/katselen Kouvolan Karaoke Marathonia. Enpä ollutkaan aiemmin muistanutkaan - sehän alkoi viime viikolla kun me oltiin reissussa. Tunnustaa tosin täytyy ettei hirmu paljoa mua kiinnostakaan - ainakaan niin paljon, että paikan päälle menisin vaikka lähellä ollaankin.

Tytöt lauloivat viime viikolla lomapaikassa karaokea, mie en... mun ääni ei todellakaan ole lauluääni (vaikka- tunnustan - laulan kyllä yksikseni autoa ajaessa, kuten varmaan aika iso osa muistakin ihmisistä).

Kumma miten sitä ei malta mennä ajoissa nukkumaan - aina keksii muuta. Eilen katsoin Mimin kanssa Jurassic Park'a ja edellisenä päivänä katsottiin Elisabethtown. Aamulla kuitenkin aikainen herätys kun kahdeksaan töihinmeno. Tai mulle ainakin aikainen... vaikka viime viikolla heräiltiinkin Jossun kanssa heti seitsemän jälkeen ja mentiin aamu-uinnille. Mimi jäi nukkumaan.