Nyt ne sitten oli... ihan kivaa oli. Syötiin hyvin ja juotiinkin. Suunnilleen klo 23 eli niin kaun kuin se ravintola oli auki. Sitten lähdettiin kuka minnekin. Mä kantapaikkaani jossa kamu jo odottelikin. Kerkesin sielläkin hillua. Kamu olikin autolla eli turvallisesti pääsin kotiin - ja samalla kyydillä pääsi yks opiskelukaverikin - asuu tässä samalla kadulla. Tanssipaikassa törmäsin lapsuusajan tuttuun - samoilla kesäleireillä oltiin. Sanoi et mehän yhtenään törmätään - viimeksi näin syksyllä yhessä tapahtumassa. Sitä ennen ei varmaan olla nähty pariin kymmeneen vuoteen - ainakaan.

Jollain lailla olin kunnolla toipunut joskus puol kahden maissa. Heräsin kyllä ekan kerran kymmenen jälkeen kun Mimi heräsi. Menin kyllä uudelleen nukkumaan. Jossuhan oli yöpartiossa ja hänet hain vasta iltapäivällä.

Tänään olen taas pessyt pyykkiä - kuivaushuoneen varasin. Päivän hyvän työnkin tein. Huomasin että naapurin auton parkkivalot olivat jääneet päälle. Olin just moikannut häntä kun tulin kuivaushuoneesta. No sitten ikkunasta huomasin auton. Hän ei itse näe autoaan ikkunasta - asuu siis toisella puolen taloa. No kapusin sitten ylimpään kerrokseen. Oli kyllä selvästi tyytyväinen - sanoi et hyvä juttu muuten ei olis päässäyt aamulla ehkä liikkeelle. Ei nyt ihan noilla sanoilla, mutta...