Ostin eilen autoon sisätilalämmittimen - sisällä ainakin toimi. En sitten ihan varma ole toimiko autossa - nimittäin laitoin ajastuksen vähän väärin ja kerkesi jo mennä päältä pois... Masinolia piti käydä ostamassa - ilmeisesti kosteutta kertyy - sammahteli lähtiessä - ja toimi sitten kun moottori kunnolla lämmin (viimeksi kun olin ko. tuotetta ostamassa  - niin kaupassa ei sattunut olemaan - tartten katalyyttoriautolle sopivaa). Illalla on lähdettävä Mimin koulun vanhempainiltaan.

Mimi toi eilen pari mielenkiintoista tapahtumakutsua vanhemmille. Ikävä vaan et kumpikin on keskiviikkona - tosin ei samalla viikolla - mutta mulla sattuu olemaan Pilatestunti silloin - pitänee miettiä mennäkö vai ei.. eihän ne tietty pakollisia ole, mut... toinen olisi Jari Sinkkosen luento - olihan nimenä "Vanhemmuuden vaikea pesti" ja toinen oli sellainen "umpitunneli"juttu (lapsille kerrotaan päihteistä, huumeista jne - ja tää ilta olisi vanhemmille, että voivat lastensa kanssa keskustella ko.asioista). Tärkeitä asioita molemmat...

Kotona takapihalla aika kinokset - vielä en ole viitsinyt lähteä lapioimaan edes polkua... terassillakin kinoksia. Toin sentään puutarhakoristeet terassille pois mutta ovat nekin saaneet osansa lumikerroksesta. Keinu onneksi saatiin pressulla peitettyä viikonloppuna.