Perjantaina aamukymmeneltä tuli tekstari että liittymänne on korjattu. Eilen illalla ei tosin kerinnyt koneella aikaa viettää.

Töiden jälkeen Mimi piti viedä ratsastustunnille ja sen jälkeen lähdettiin kaupungille iltaa viettämään - Kouvolan Taiteiden yö  - tosin suurelta osin se taitaa olla päihteiden yö. Tulimme kotiin yhdentoista maissa. Tytöt eivät pidempään halunneet olla.

Kaunisnurmella käytiin perinteen mukaan pienet museot ym läpi. Kouvolatalossa tutustuttiin Satuihin ja myytteihin - se oli hieno ja sitten siellä oli keramiikka näyttely - nimeä en muista, mutta koostui lähinnä ihmistorsoista (mun sisko sanoi et taitaa olla pakkomielle).

Lisäksi käytiin  Heini Hiedanpään, Elsa Hulkkosen ja Marja-Leena Hulkkosen yhteisnäyttelyssä kulttuuritoimiston galleriassa. Marja-Leena onkin mun entinen kuvisopettajani (joskus 70-80 -luvun taitteessa). Heidän töistään tykkäsin, varsinkin Marja-Leenan vesivärityöt olivat kivoja.

Yössä oli myös intiaanimusiikkia... kaksi "bändiä". Tämän aamun lehdessä oli kerrottu siitä toisesta, mutta me tykkäsimme enemmän siitä toisesta.

Manskin päälavaa emme tulleet seuranneeksi kovin tarkkaan. Liikaa tungosta ja meteliä - ja niitä humalaisia, joten lähdimme kotiin aika ajoissa.