Pitkin aamua heräilin ja nukahdin uudelleen. Kaipa pää kelaili asioita. Nimittäin eilen illalla tyttö soitteli mummolasta että pitää vissiin tänään lähteä samantien kotiin - kun siellä putket reistaa elikkä vessa tukossa. Pyysin sitten mummoa puhelimeen - kerroin etten mie pääse ennen iltaa tulemaan kun on iltapäivällä se fysioterapia.

No siellä ilmeisesti oli pienimuotoinen kaaos päällä - liekö ne putket just ruvenneet temppuilemaan - mummu vaan sanoi, että ei pitäisi laittaa vessapaperia niin paljon ja että tytöt ovat nyt käyttäneet enemmän yläkerran vessaa (joka siis vaan tehty komeroon myöhemmin).

Pikkasen tuli sellainen olo että anteeksi vaan jos tytöt ovat tehneet jotain että on myötävaikuttanut tilanteeseen... no ukki ja mummu ovat jo vanhoja. (Itse kylläkin halusivat tytöt sinne... oikein soittivat)

Ehkäpä me sitten illalla lähdetään vaikkapa Kiteelle - haluaisin käydä siellä eläinpuistossa tai sitten Varkauteen Mekaanisen musiikin museoon. Kotiin en ajatellut heti lähteväni.

Aamu alkoi sikäli huonosti että heti jouduin Kelalle soittamaan. Mun sairaspäivärahapäätös tuli eikä siinä oltu huomioitu mun 6kk:n tuloja. Elikkä soitto Kelalle eikä siellä heti ollut sellaista henkilöä joka olisi voinut asiaan vastata vaan otti soittopyynnön. Sanoin sitten, että ota nyt mun henkilötunnuskin et voi etsiä tiedot valmiiksi ennen mulle soittoa. Puolen tunnin päästä soittivat et ovat tehneet oikaisupäätöksen. Ilmeisesti palkkatodistus oli jäänyt huomiotta.