Olinpa sunnuntaina naapurikaupungissa kokouksessa. Tyytyväisenä lähdin ajelemaan kotio päin - kun pääsin vielä valoisaan aikaan ajelemaan. No sitten rupes auto temppuilemaan - luulin jo et oli vain väärä hälyytys kunnes katson parhaaksi ajaa autoni moottoritien laitaan.  Moottori kyllä toimi, mutta kytkin ilmeisesti ei... siinä sitten oltiin pakkasäässä n. 40 kilsan päässä kotoa.

Exä sitten tuli hinaamaan mut autoni kanssa läheiselle korjaamolle. Siellä se auto nyt on, ehkä huomenna saan haettua - kunhan ilmoittavat.  Tässä ollaan nyt sitten käytetty omia jalkoja ja julkisia kulkuneuvoja. Se tietää myös aikaisempia heräämisiä aamulla. Pakkastakin on ollut riittämiin. Tänä aamuna kun heräsin mittari näytti -13,5. Kun lähdin asemalle - näyttikin jo -15.

Toisaalta oli ihan piristävää kävellä, mut kyllä se kävi henkitorveen - kylmä siis. Aamulla kuuntelin lintulauman kotkotusta läheisessä metsikössä - ja sitten sen lauma lehahti lentoon. Niitä lintuja oli tosi paljon. Olo oli kuin Linnuissa - taas kerran.