- ainakin tällä hetkellä. Lakanat ajattelin viedä ulos kuivumaan. Raparperisopan laitoin kiehumaan - tai siitä saattaa tulla kiisseliä. Uunissa kypsyy kiusaus (kylmäsavustetusta lohesta).

Tilasin tänään ajan hammaslääkärille - kokeilen toista yksityistä. Jotenkin jäi pikkasen huono fiilis kun yritin tuossa pääsiäisen tienoilla saada aikaa sille jolla aiemmin olen käynyt eikä siellä ollut edes vastaajaviestiä ennenkuin viikon päästä - ja siinä sitten viesti et seuraavalla viikolla vasta voi tilata aikoja. Sitten jäi se tilaaminen ja kiirettäkin on ollut. Nyt viime viikonloppuna se sitten lohkesi kunnolla. Voipi olla poisto edessä. Ajan sain ens maanantaille eli juhannuksen kun selviää. Tosin ei se ole ollut kipeäkään.

Mitäs muuta tänään onkaan ohjelmassa. Ei paljon mitään - näitä kotihommia yritetään saada tehtyä, lakanoita pestään ym. Mimillä on kitaratunti ja huomenna Jossulla piano sekä kouluterveydenhoitajalle aika. Haluavat lisätä yhteistyötä koulun ja kodin välillä.  Keskiviikkona ajattelin lähteä mummua ja vaaria moikkaamaan. Jos samalla pesis siellä ikkunat... sisko oli käynyt eilen siivoamassa. Sitten alkaakin lähestyä juhannus. Tytöt ovat lähdössä joko torstaina tai perjantaina isänsä kanssa toiseen mummolaan. Eli mulla ns vapaa juhannus (viime kerrasta taitaa olla kolme tai neljä vuotta)