Mitä todella meidän työ tulee olemaan - kiire lisääntyy ja palvelujonot kasvaa kun meillä on muita hommia enemmän eli vähemmän ihmisiä on linjoilla samanaikaisesti.

Opettelin tänään mun uutta hommaa joka tosin ei tule viemään mun koko aikaa. Mutta silloin kun sitä tekee, niin ei voi tehdä muuta. Varsinaisesti ko. homma alkaa loka-marraskuun vaihteessa eli silloin sitä on pakko tehdä. Nyt voi ikäänkuin harjoitella.

Pidettiin tänään entisen pomon läksiäisiä. Syömässä käytiin talon laskuun... Hyvää oli ja kivaa oli.

Mimillä on ongelmia kk-kierron kanssa. Menkat olleet viimeksi heinäkuun alussa. Epäillään rippikoulu ym stressiä. Hän oli asiasta kertonut kouluterveydenhoitajalle joka teetti likalla raskaustestin. Tai ei heti tehnyt - viime tiistaina tyttö oli siellä terkkarilla ja toi tullessaan mm. lapun et pitää mennä näöntarkastukseen ja lääkärintarkastus on tulossa sinä ja sinä aikana. Näköhän käytiin la:na tarkastamassa.

La-iltana tyttö toi mulle muistiinpanonsa ja sanoi et kato tosta. Siinä se luki: Tehdään raskaustesti alkuviikosta. Tyttö oli sanonut ettei ole ollut kenenkään kanssa. Mä soitin kyllä terkkarille ja juteltiin (kerroin tytön olleen tosi hämmentyneen) - halusin vaan tuoda tiettäväksi että minäkin tiedän. Kyllä terkkari sanoi et uskoo testin olevan negatiivinen mutta se pitää tehdä - muuten lääkäri sen tekee sen (jos ei menkat ole alkaneet). Testi oli sitten odotetusti negatiivinen. Nyt jää kuulemma lekurin harkintaan ruvetaanko tota kk-kiertoa seurailemaan... Vielä ei menkat ainakaan ole alkaneet - jos vaikka alkaisivat ennen sitä tarkastusta.