Eilen illalla järjestelin yhtä yläkaappia, jossa on mun vanhat päiväkirjat. Kaikki yli 30 vuoden sepustukset on tallella. Yritin laittaa ne jonkinlaiseen järjestykseen. Hieman välillä lueskelinkin ja olihan siellä kirjoitettuina sellaisia juttuja, joita en muistanutkaan... Kunpa olisi aikaa lukea ne ja tavallaan löytää "itsensä" vuosien takaa. Olin n. 10 vuotias kun sain nimpparilahjaksi ensimmäisen kirjan - ja siitä se ajatus lähti.

Vuosien varrella olen kirjoitellut enemmän ja vähemmän säännöllisesti. Edelleenkin kirjoitan ajoittain. Tyttäreni kirjoittavat myös. He lähes päivittäin. Sitä en tiedä tulenko jossain vaiheessa hävittämään nuo kirjat, mutta haluaisin kuitenkin lukea ne läpi.

Viikonloppu lähestyy - taas. Tämäkin viikko on mennyt nopsasti. Sunnuntaina lavalla, maanantaina siskolla, keskiviikkona kesäteatterissa ("Liian paksu perhoseksi", Kouvola), tänään tytöt olivat siskon mökillä ja mie kaupassa, huomenna ties missä, lauantaina vietetään siskon tyttärien nimipäiviä...

Tilasin pari aledvd:tä eilen iltapäivällä eräästä nettikaupasta ja suureksi yllätyksekseni ne olivatkin jo tänään tulleet. Toinen dvd oli ensimmäinen kausi 80-luvun Robin Hood-sarjasta (jossa sellainen tumma pitkätukkainen nätti poika) ja Angelique vol. 1 -dvd (Se tuli joskus kesällä telkkarista kun olin nuori - ja nätti). Eka jakso tosta Robin Hoodista katsottiinkin tänään. Mimi ainakin tykkäs, Jossu ei kai niin välittänyt. Mimi varmaan haluaa katsoa tuon Angeliquenkin - uskoisin (on merkitty K15).