maksettava kesäkuun puolivälissä. Sitten se on hoidettu, mutta jää sitä kuitenkin ihan tarpeeksi maksamista muutenkin. Joudun luultavasti kuitenkin soittelemaan pankkiin tuosta - koska siinä eräpäivä mun tilipäivänä - ja kun toi laina on eri pankissa kuin nykyinen tilini - niin se pitäisi maksaa muutamaa päivää enemmin, että ehtii eräpäivään mennessä.

Minusta kuitenkin on korrektia ilmoittaa heille, että maksan sen vasta 15.6 - jossei nyt sitten satu olemaan ko. summaa jäljellä tilillä (mitä kyllä suuresti epäilen - vuokrakin vielä maksettava nykyisestä saldosta - ja muutama muukin lasku).

Täti soitteli tänään, että koskas ne Mimin rippijuhlat onkaan. Pieni ongelma tulee siitä, että on toinenkin rippijuhla tiedossa samana päivänä - naapurikaupungissa. Kyseessä on mun serkuntyttö ja tämä täti on vielä kummitäti tälle toiselle. Sanoin hälle et me juhlitaan koko päivä (vuokrataan sellainen järvenrannalla oleva mökki päiväksi - kaupungin omistuksessa ja kaupunkilaiset saavat sitä vuokrata tilaisuuksiinsa) - et tulevat kun kerkiävät. On siihen kuitenkin vielä kolmisen kuukautta. Viime aikoina en ole herännyt keskellä yötä miettimään, että mitä tarjoan juhlissa. Yhden aamuyön olen silleen valvonut ja lueskellut keittokirjoja - tais olla viime viikolla.