Karjalanpiirakoita käytiin eilen illalla tekemässä nuoremman tytön kaa, vanhempi jäi kotiin "lukemaan" kokeisiin ( no joo - kun tultiin kotiin niin oli koneella). Kuulemma oli jutellut Habbossa serkkunsa kanssa (jonka myös piti tulla sinne piirakoita tekemään - mutta oli jäänyt lukemaan kokeisiin - tää serkku on samalla luokalla kun nuorempi, joka oli mukana. Hän taas sanoi ettei hänen tartte lukea - ota noista sitten selvää)  

Piirakat olivat tietenkin maistuvia, vaikkei ulkonäkö välttämättä ollut houkutteleva. Mutta kukaanhan ei ole seppä syntyessään - enkä ole moneen vuoteen piirakoita rypytellytkään - kaikille osallistujille tuntui iskevän "kipinä" et näitä tarttee kotonakin tehdä. Loppujen lopuksi eivät ole kovin suuritöisiä tehdä - se aloittaminen aina tuppaa olemaan se ongelma.

Töissä edelleen rauhallista. Viikkopalaveri oli tänään ja ainakin sen pomo kertoi että eilen haastattelemistaan neljästä henkilöstä aikoo palkata kaksi. Sattui vielä niin, että juuri ne kaksi jotka mekin olimme keskenämme "valinneet" pienen vilkaisun perusteella. Ensivaikutelma tosiaan näyttää olevan tärkeä.

Kävin eilen taas mittauttamassa verenpaineen - se oli normaali eli lääke näyttää tehoavan - joten jatkanen sen käyttöä ja pulssikin on laskenut. Mutta en mä mitenkään innoissani lääkettä syö, mutta pakkohan se verenpaine on saada kuriin jollakin. Kuitenkin syön suht terveellisesti - paljon kasviksia, en tupakoi enkä juo silloin tällöin siiderin saunan jälkeen (ja pari kolme kertaa vuodessa ehkä viihteellä), ylipainoa on kyllä kieltämättä, kolestroliarvot on hyvät - mulla on tohon verenpaineeseen sukurasite (kuten vanhusiän diabetekseen, reumaan,astmaan, polvivaivoihin... löytyyhän noita varmaan joka suvusta).

Tänä aamuna oli -2 astetta pakkasta. Katselin, että moni oli joutunut raappaamaan autonsa tänä aamuna. Mun auto on katoksessa niinpä ei tartte - jotain hyötyä siitäkin et maksaa autokatospaikasta kuukausittain. Olen miettinyt, että hankkis autoon sisälämmittimen kun kuitenkin maksaa siitä sähköstä vaikkei paljoa käytäkään. Täytyy varmaan mennä kyselemään - joku pistoke siellä näyttää olevan repsikan jalkatilassa.