Jouduin tosin taas tänä vuonna aloittamaan lainalla (tosin pankin sellainen ns.jatkuva laina) että sain vuokran hoidettua - jota olen päättänyt välttää viimeiseen asti. Jotain on tehtävä näiden raha-asioiden kanssa minunkin. Ei voi tuudittautua siihen, että kyllä mulla on töitä jatkuvasti (vaikka onkin ns. toistaiseksi -työsuhde ja töitä saa kyllä paiskia ihan tarpeeksi ja koko ajan lisää tulee). 

Tänään tuli asumistukitarkastuslappukin Kelalta - mutta sehän tarkastetaan vasta 1.3 alkaen joten maksan ainakin tämän kuun ja ensi kuun uuden vuokran mukaan ja vanhalla tuella. En sitten tiedä mitä asumistuen muutokset meiän tukeen vaikuttaa - mun palkkakin on hieman noussut mutta niin myös vuokra... ja muutkin kulut. Vaikka yh saakin "ruhtinaalliset" 10 € /lapsi lisää lapsilisän yh-korotukseen... Uusi verokorttikaan ei ole vielä saapunut. Mutta kyllä nämä taas tästä...

Kirjastossa taas tänään käytiin ja Anttilassa katselemassa. Ostin yhden helmityökirjan 7 eurolla. Siinä lähinnä kuvia - ei ohjeita. Tytöt ostivat elokuvia. Harry Potteria sitten tänään katsottiin - tosin multa jäi loppu näkemättä kun turisin kaverin kanssa puhelimessa. Onneksi olen nähnyt ko elokuvan aiemmin. Greyn anatomia meni sitten nauhalle - en tänään jaksa sitä katsoa (viime viikon jakso jäi kokonaan väliin kun jostain syystä luulin ettei tule).