Enpä ollutkaan missään tänä vuonna käynyt. Ehkä oli jo aikakin. Ihan ok ilta. Tanssimaankin pääsin. Toisaalta - taas menneisyys nosti päätään. Törmäsin entiseen poikaystävään - viimeksi näin reilu vuosi sitten. Sen verran juteltiin että hän sanoi että sun silmät on edelleen yhtä ärsyttävät... ?? Ilmeisesti ei kuitenkaan negatiivisessa mielessä. Nimittäin yks mies jonka kanssa tanssin, kysyi multa et puhutko sinä suomea. Mä sit ihan ihmeissään et miten niin.. ja hän sanoo: Sun silmät on jotenkin niin polttaa... et kai ne hieman huomiota herättää (niin mähän käytän arkielämässä lähinnä silmälaseja - viihteellä yleensä piilareita. Käyttäisin kyllä niitä normaalistikin mut kun tekee tietokoneen ääressä hommia, silmät kuivuu.  Silmät ehkä on parasta minussa). No se siitä - kaikenlaisia ohikiitäviä hetkiä oli... jääkiekkofaneja yms. Kotona olin jo kolmeen mennessä.

Nyt odottelen et likat tulee kotiin. Halusivat mennä tädilleen yöksi. Illalla vissiin kuskattava heitä johonkin srk:n nuorten iltaan. Huomenna pitäisi mennä aamulla kirkkoon - valtakunnallinen rippikoulupyhä siellä. Jossulla olikin ns ripariralli tossa menneellä viikolla.

Muuten eletään suht normaalia nuorten naisten arkea. Tai olen osallisena. Tällä hetkellä tuntuu kummallakin tytöllä olevan ihastus. Aika lailla hehkuttavat eli kotona on aika elävää... elämää.

Ulkona on talvi. Lunta on tullut reilusti ja pakkastakin on nelisen astetta.