Ihmettelen vaan päivityssysteemiä. Kone pyytää käynnistämään koneen uudelleen kun olen justiinsa saanut kaikki työssäni tarvittavat ohjelmat käynnistettyä - sitten lävähtää ruudulle viesti (englanniksi tietysti) että asennus suoritettu onnistuneesti - ja että kone pitää käynnistää uudelleen eikä anneta mahdollisuutta sammuttaa itse ohjelmia... ainoa mitä pystyy tekemään on se että näpäyttää yes... ja sitten se rupeaa niitä sulkemaan. Tänäänkin olin just vastaanottanut puhelun kun ruudulle lämähti tuo ikkkuna. Onneksi sain edes puhelun puhua loppuun.

Aamulla sain kotona sen verran tehtyä, että vaihdoin palaneen lampun... sekin ollut tekemättä kun on ollut olevinaan kiire (ei muka ole ollut aikaa ruveta ruuvailemaan lampun lasia irti).

Tänään taas heti töiden jälkeen - ensin äkkiä ruokaa ja sitten nuoremman tytön koululle vanh.yhd. perustamiskokoukseen - tosin minä en aio ruveta siihen osallistumaan mitenkään aktiivisesti. Mulla on ihan tarpeeksi noita aktiviteetteja aikaisemminkin - joista pitäisi päästä eroon. Mutta menen nyt katsomaan kun tulin laittaneeksi lappuun nimeni...