Olenpa nyt ollut taas ahkerana. Tein purettavan yhdistyksen kirjanpidon tähän saakka - ei siihen enää montaa vientiä ole tulossa. Huh - kylläpä mie huokaisen helpotuksesta, kunhan saa ne päättämiskuviot toimimaan. Huomenna on viimeinen toimintailta ko. yhdistyksen tiimoilta - mennään tuhlaamaan loppuja rahoja syömiseen eli tarjotaan yhdistyksen jäsenille ravintolailta. Loput rahat menee sitten liitolle - mitä jää...

Pitäis vielä vissiin kirjoittaa ylimääräisen kokouksen pöytäkirjakin puhtaaksi. Tätähän tämä on ollut koko ajan - minä ja sihteeri tehdään kaikki työt. Kuvaa aika hyvin meiän toimintaa - huomenna mennään siis syömään: sihteeri laittoi kutsun aikoja sitten ja pyysi ilmoittautumaan tiettyyn päivään mennessä - hän odotteli sitten viikon verran yli  ilmoittamansa ajan - ja ilmoitti ravintolalle montako tulee - no eikös viikonloppuna soittanut yksi mattimyöhäinen taas et vieläkö mahtuu... no kivahan se tietysti että mahdollisimman moni tulisi... tavallaan on pikkujoulut - ja "itkiäiset, lopettajaiset". No nyt taidan tekaista vielä sen pöytäkirjan.

Koko iltahan tässä on rattoisasti mennyt koneen ääressä. Huomenna aamulla on taasen verenpaineen mittaus.

Nuoremman tytön muuten käytin tänään fys.terapeutin tarkastuksessa selän puolieron takia, joka johtuu siitä, että tytön toinen jalka on puolisen senttiä lyhyempi kuin toinen. Ei ollut tapahtunut muutosta huonompaan - seuraavan kerran saa koulun terkkari tarkastaa - joskus ensi syksynä.