- siis eilen kun ajelin mummolasta kotiin kuutostietä. Vähän väliä jouduin pysähtymään pyyhkijöitä putsaamaan... kun ei mitään nähnyt. Tosi onnellinen olin kun pääsin kotiin. Lämmitettiin sauna ja mentiin ajoissa nukkumaan - jopa minä heti yhdeksän jälkeen. Aamuyöstä viiden jälkeen  heräsin kun aura-auto pihaa putsasi, kävin vessassa ja menin takas nukkumaan - hyvin nukahdin uudelleen.

Illalla kävi synttärivieraita iltakahveella. Mulla siis synttärit -, en niitä sen kummemmin järjestänyt. Iltaa vaan vietettiin mukavasti. Täti plus osa perheestään ja sisko perheineen. On se silti kiva kun joku muistaa... sain kynttiläpakkauksen ja muumimukin (nuuskamuikkunen siinä), Jossu osti after eigth-suklaata ja Mimi teki ruokaa... (tai kumpikin siihen taisi osallistua). Niin aika haipakka oli ilta, tulin kotiin, syötiin, sit käväisi kaupassa, vein tytön harrastukseen ja toisen kanssa käytiin kengät sillävälin ostamassa - ja sitten kotiin kahvittelijoita odottelemaan (ja vähän paikkoja siistittiin)

Töissä aika kiirettä. En kerinnyt oikovedoksia paljonkaan tarkastelemaan. No ehkä ei niillä niin hirmu kiire. Oli meillä pieni palaveri perjantain tapahtumista - siis kun oli kiire ja jotkut kokivat että hommat kasaantuivat ainoastaan heidän niskoilleen (joka tosin ei ollut aivan totta - kyllä sitä töitä riitti kaikilla - kaikki vaan eivät voi olla puhelimessa...) - ja siinä sitten tuli kärkeviä kommentteja puolin ja toisin. No toivottavasti heitä huojensi se että saivat sanottua...