Tänä aamuna nousin vapaaehtoisesti ylös ennen tyttöjä. He yleensä kerkeävät ennemmin. Rauhassa lueskelin lehteä ja kahvista nauttien. Olin luvannut tytöille että lähdetään kaupungille "krääsä"kauppoihin. Tein uuniin hautumaan lohikiusauksen ja lähdettiin liikkeelle kymmenen kieppeillä. Ennen puolta päivää oltiin taas kotona ja ruoka odotti uunissa valmiina. Hyvää oli

Iltapäivällä tytöillä on ratsastustunti ja saunan jälkeen ilta kuluu varmaankin tv-komedian parissa. Huomenna joudun lähtemään iltapäivällä yhteen kokoukseen.

Niinpä -  tyttöjen isä on nyt lomalla, mutta reissaa jossain. Eli mie sitten hoidan nämä ratsastustunneille viemiset (oikeastaan se olisi ikäänkuin isän ja tyttöjen yhteinen juttu). Tytöille hän on kuulemma sanonut ettei ota heitä luokseen yöksi ennenkuin saa isomman asunnon eli hyvästi mun vapaat viikonloput - ainakin toistaiseksi. (Tosin ei tässä niitä paljoa ole viime aikoina ollutkaan). Syksyllä lokakuun puolenvälin jälkeen on tiedossa myös mummolassa vietettäviä viikonloppuja, kun hirvestyskausi alkaa.  Sisko ja minä vuorotellaan viikonloppuja. Vaari menee metsälle ja mummun seurana pitää jonkun olla... Parin viikon päästä vietetään Mimin synttäreitä (tänään ruvennut suunnittelemaan...)