jälleen kotona autokatoksessa seisoskelemassa. Maksoihan se - kaks letkua oli rikki - ne aiheutti nesteiden vuotamisen. Tällä hetkellä ainakin toimii. Testasin sitä viemällä Jossun harrastamaan.

Siskon hain töiden jälkeen - en olis muuten kerinnyt autoa korjaamolta hakeakaan - saivat samalla oman autonsa takaisin. Kysyin sitten että paljon olen velkaa - et maksan sit kun tulee palkka. Siskon mies oli sanonut ettei mitään kunhan joskus katson heidän tyttöjään - ilmeisesti sellainen tilaisuus on tulossa parin viikon päästä. Mikäs siinä kivahan heidän kanssaan on aikaa viettää ja siinä menee omien ohessa. Kaikki ovat jo niin isoja.

Töissä oli tosiaan rankka päivä. Mulla kaikenkaikkiaan yli 160 puhelua. Ei mikään ihme et oli puhki... niin puolet porukasta oli koulutuksessa ja järjestelmässä oli ollut eilen pikkasen häikkää ja se taas aiheutti puheluja meille päin. Yksi meistä tuli sairaana töihin mutta pakko oli jossain vaiheessa hänen lähteä kotiin - eihän sitä kipeänä tartte töitä tehdä. Onneksi muuten yhteydet pelas - se siitä olis vielä puuttunut. Mutta pikkusen oli iltapäivällä orpo olo kun tajuttiin ettei koko päivänä kukaan ns. ylempi kysellyt et miten teillä siellä menee - hekin olivat koulutuksessa. Tiedossa vielä kaksi tälläistä päivää - ensimmäinen loppukuusta ja toinen ens kuussa. No sitten onkin meiän vuoro mennä koulutukseen... Tosin kyllä ihmetyttää et miksi alunperin kerralla noin paljon... pois meiän kapasiteetista. Ei sitä jatkuvasti jaksais - kyllähän se satunnaisesti onnistuu.

Taidan vielä lähteä keittämään itselleni teetä. Jos jois Rooibos-teetä...