Miksi viikonloput aina tuntuvat menevän vauhdilla - tosin niin nykyään viikotkin...

Lauantaina säntäiltiin kaupoissa -  tytöille ostin hameet ja Mimille juhlakengät. Heidät sitten kaverin synttäreille iltapäivällä - exän tosin piti vielä, mut kun ei kuulunut siihen mennessä kun piti lähteä, niin soitin - oli unohtanut elikkä minä sitten... Sillä aikaa kun tytöt olivat siellä juhlimassa, yritin etsiä mummulle lahjaa - tuloksetta. Kun ei hän oikeastaan tartte mitään. Päädyin sitten perinteiseen kukkaan (jonka hain sunnuntaina kukkakaupasta - ostin miniruusun korissa).

Sunnuntaina mut sitten herätettiin onnentoivotuksien kera ja lahjat tuotiin sänkyyn. Mimi oli tehnyt taululautasen ja kortin ja Jossu kortin lisäksi kirjanmerkin ja itseommellun ja -painetun kangaskassin. Kahvia ei kukaan keittänyt eikä tuonut sänkyyn, mutta en sitä vaatinutkaan. Aamupalaksi syötiin omenakakkua.

Iltapäivällä lähdettiin mummolaan (toiselle mummolle oli lähetetty onnittelukortti) ja siellähän se päivä vierähti ensin kahvitellen ja sitten kukkia ja mansikoita istuttaen. Mä istutin mansikat ruukkuihin ja amppeleihin ja sisko kohensi perennapenkkia. Hän kun oli varautunut vaihtovaatteilla... en tiennyt, että taimet olivat tulleet. Aiemmin oli puhetta, et mahdollisesti äitienpäivänä istutellaan.  No istutettua tuli joka tapauksessa.