Jossun koulussa oli eilen illalla kevätjuhla - 2 lk, 4lk ja 6lk esiintyivät - ja olihan siellä koulun oma bändikin joka koostuu opettajista - rehtorikin kuuluu siihen kokoonpanoon. Mimillä oli juhla tänään, mutta mie en sinne mennyt vaan isänsä hoiti sen.

Käytiin syömässä, exä tarjosi. Nyt tytöt ovat ratsastustunnilla. Mie tässä olen mietiskellyt lähteäkö kauppareissulle vai jättäiskö sen huomiseen. Tyttäret saattavat puolivälissä viikkoa lähteä isänsä kanssa toiseen mummolaan ja seuraavana viikonloppuna onkin Jossun synttärit. Jumpe - just muistin - tytöt menevät maanantaina kaverinsa synttäreille eli lahjakin on hankittava. No senkin kerkeää huomenna...

Töissä alkaa rankat ajat. Kaksi jäi kesälomalle elikkä kesäkausi alkaa. Se tietää meille rankempia aikoja. Koskaan ei ole kesälomittajia tarpeeksi (ja viime vuonnahan minä olin koko kesän pois sen käsitapaturman takia - kaikkea yllättävää saattaa sattua). Juhannusviikon aluksi saadaan tietää yt-neuvottelujen tulokset. Sitäkin vielä joutuu odottelemaan.