Kymppi toisensa jälkeen soljuu jonnekin. Vastahan mulla oli ihan reilusti rahaa tilillä tai ei siellä koskaan reilusti ole. Tilinauhakin ilmestyi tänään Netpostiin. No ne rahat on melkein käytetty jo. Mimi pitää ainakin käyttää hiustenleikkuussa (heillä heti ensi viikolla koulukuvaus - nk. joka vuosi on heti syksyllä). Meinasin vaan mennä maksamaan yhden laskun jonka huomasin olevan pari päivää myöhässä. Enpä maksakaan ennen kuin perjantaina. Sitten nykyään laitan vuokrarahat jemmaan pariksi viikoksi toiselle tilille etten niitä ainakaan kuluta... en niitä ainakaan heti vuokranantajan tilille laita.

Käytiin kyl eilen Rossossa syömässä - ei ole halvin mahdollinen paikka. Mutta juhlistettiin mun loman loppua ja tyttöjen koulunaloitusta.

Niinpä - työt alkoivat. Pikkasen käytin liukuvaa työaikaa. Nimittäin Mimin piti tänään siis mennä kahdeksaksi. Parikymmentä minuuttia yli seitsemän soittaa assalta ettei siellä missään lue mistä se bussi menee. NO mie sitten soitan työkaverille (jolle aiemmin olin jo luvannut kyydin) et voiko tulla heti ovelleen ja et mun täytyy mennä assalle. No bussihan tietty kerkes mennä - oli ilmeisesti eri laiturista lähtö kuin yleensä. Työkamun vein sitten töihin ja läksin Mimiä kouluun viemään (eihän se myöhästyminen hänen syynsä ollut). Eli tuli tehtyä pieni autoajelu päivän aluksi. Koululle ja takas - töihin vähän puoli yhdeksän jälkeen.

Työpäivä muuten meni normaaliin tapaan. Mikäs siellä reilussa viikossa muuttuis...