Tämä ilta menikin Jossun koulun vanhempainyhdistyksen hallituksen ja vuosikokouksen merkeissä. Osanottajat samat kummassakin ja vielä sitten hallituksen järjestäytymiskokous. Mie en ole kuin varajäsen - enkä haluakaan enempää.

Mielenkiintoista keskustelua oli kouluverkoista. Meidän koulu ja läheinen koulu - niitä ollaan yhdistämässä (asuinpaikan perusteella Jossun pitäisi olla siinä toisessa ja Mimi käykin koulua naapurikunnassa). Kuulin uusia perusteita - lähinnä se vahvisti mielessäni sitä ajatusta että meidän koulu olisi se joka pitäisi valita yhteiseksi kouluksi - tilaa ainakin riittäisi - siinä toisessa tilat loppuisivat pian kesken - ja tuli siinä ilmi muitakin seikkoja. Meidän koulussa on myös autistiluokkia - ja ilmeni että niille ei olisi tilaa siinä toisessa koulussa -aika tärkeä pointti - kun lähtökohta on kuitenkin ollut se että luokat ja opettajat pysyvät ennallaan... Mutta nämä kuitenkin ovat vielä puheen asteella, lopullisia päätöksiä ei ole tehty.

Huomenna mulla ns. päivystysvuoro eli 9-17 vuoro - ja ensi viikolla maanantai ja tiistai koulutusta Järvenpäässä. Vähän jännittää minkähänlainen se on ja ketä muita siellä on, meistä minä olen ainoa. Yksi työkaveri oli samaisessa koulutuksessa keväällä. Lievällä jännityksellä odotan...