On mennyt tämä ilta. Velipoika pääsi valtuustoon kotipuolessa. Tosin se oli melko odotettua. Oman kaupungin vaaleja olen ehkä seurannut vähemmän. Äänestämäni henkilö tuskin pääsee, mutta ei se mitään. Muutama periaate mulla oli: en äänestänyt henkilöä, joka on eduskunnassa (mielestäni ihan tarpeeksi hommaa heillä siinä), en sukulaista enkä kaveria. Loppujen lopuksi siellä luultavasti aivan sama kuka siellä häärii mutten äänestänyt kolmea valtapuoluettakaan. En koskaan ole ollut mikään poliittinen henkilö, aina olen äänestänyt ihmistä. Viime vuosina kyllä yleensä nimenomaan naista.

Viikonloppu meni siis mummulassa. No piha tuli haravoitua talvikuntoon, ikkunoista pesin muutaman. Hirviä saivat kaksi, vaari ampui niistä toisen. Tulikin tänään ajoissa kotiin, päästiin lähtemään valoisan aikaan, vanhukset lähtivät vaaliuurnille.

Exä ja exän nyxä aina välillä ilmoitelleet itsestään. Soittivat mulle lauantaiaamuna ennen kuutta aamulla. Olis pitänyt saada puhelinnumeroita (exän siskon, veljen ja äidin) - en siihen aikaan niitä mistään ruvennut kaivamaan. Tämän viikonlopun aikana kaksi kertaa multa on pyydetty rahaa lainaksi (johon en ole suostunut), lapsia on pyydetty käymään (tällä hetkellä ovat sitä mieltä etteivät mene). Tyttöjen isällä siis menee hieman lujaa taasen, ei muistanut esim että lapsillaan oli lomaa koko viikon, itsekin on ollut maisemissa, muttei ole näkynyt eikä kuulunut. No puhelimessa kuulunut - heikosti. Minulta tänään pyydelty anteeksi... hieman sekava viikonloppu siltä osin.