Nopeasti tuntuu tämä aika sujahtavan. Vastahan oli viime viikonloppu. Tänään töissä saatiin hommat kyllä ajoissa valmiiksi, mutta kyllä sitä tuntee luissaan tai oikeastaan hartoissa tehneensä. Puhelimessa on tullut oltua enemmän kuin tarpeeksi.

Jossu lähti luokkakavereiden kanssa jonnekin vapaaseurakunnan illanviettoon. Mimi lueskelee tässä kotosalla. Mie lähden kohta kaveria viemään asemalle. Huomenna olis tarkoitus saada vähän siivottua ja iltäpäiväksi lähteä kotopuoleen "vanhuksia" moikkaamaan.

Olin aamulla laittanut "Veljeni Leijonamielen" tallennukseen ja eiköhän onnistuneet katkaisemaan tallennuksen. Olis taas pitänyt muistaa kertoa molemmille, että olen laittanut sen tallentamaan eli eivät olisi menneet koskemaan. Ymmärsin jotain sellaista, et exä olisi katsellut digiboksin liitäntöjä ja Mimi oli ilmeisesti laittanut boksin pois päältä ja samalla katkaissut nauhoituksen. No minkäs sille enää mahtaa, olisin vaan halunnut katsoa sen... ehkäpä joku toinen kerta (jos sen vaikka vois kirjastosta lainata)

Tänään ei huvittanut ajatus ruuanlaitosta, joten poikkesin ohimennessä mäkkärille ja toi lapsille ateriat ja itselle salaatin