Minä täällä vielä "päivystän" klo 17:een. Tänään on ollut tänä viimeisenä kitutuntina hieman puuhaakin - tosin ei niin väliksi. Mulla pari päivää ollut ranneongelmia  - tänään laitoin rannetuen käteen kun tiesin että tiukka päivä on tulossa. Näpytellä saa numeroita hiki hatussa...

Aamulla muuten oli -18 astetta eli ihan kunnon pakkanen ja sellaistahan ovat luvanneet koko viikonlopuksi. Vaari soitteli tossa neljän jälkeen että makeutusainetta voisit tuoda huomenna. Mä kyselin sit et laittaako meillekin sapuskaa. Kuulemma laittava - nimittäin jos ei syödä siellä niin ei olla kauaa -  sitäpaitsi illalla siskontytöt tulossa yöksi meille elikkä meikäläisellä lapset tuplaantuu... Tänään pitäisi vähän siivota kotonakin ja sitten sama urakka mummolassa huomenna.

Niin eilen tuli postipaketteja aika läjä - ne sängyt on kyl aika monessa paketissa. Saas nähdä koska saadaan koottua - ei ainakaan tänä viikonloppuna, kun ei ole kokoojaa. Itse kyllä kokoan pienempiä kalusteita, mutta noita en arvaa ruveta itse kokeilemaan - ainakaan yksin.

Mun piti eilen tehdä yksi työhakemus - viimeinen hakupäivä maanantaina klo 16.15 eli enpä kerinnyt - olisi tänään pitänyt saada lähtemään postitse. Mutta tämä viikko on jotenkin ollut niin illasta lyhyt. Eilenkin käytiin kaupassa sen jälkeen kun postipoika toi paketit ja kotona oltiin sitten kahdeksan jälkeen, jolloin saunaan niin enpä jaksanut enää konetta ruveta aukomaan. Joten jäi hakematta. Tyhmiä mun mielestä noi hakuajat jotka päättyy maanantaina klo 16.15, miksei se voisi olla tiistaina se viimeinen hakupäivä  eli viikonloppuna olisi vielä kerinnyt hakea.

Nytpä rupean kotiinlähtöä valmistelemaan. Iloista viikonloppua!!