Istun työmaalla - aikaani kuluttamassa - siis päivystän :-

Puolisen tuntia jäljellä sitten pääsee kotiin, muut pääsivät lähtemään tänään aikaisemmin, mie jäin tänne. Päivä meni paremmin kuin odotettiin mutta silti huonommin kuin toivottiin. Pientä sähläystä asiakkaiden puolelta - ei vaan tietyillä meinaa mennä jakeluun että kun lauantai on pyhä niin silloin pitää päivätä tilaus et se menee oikealle päivälle... mutta ohi sekin rumba tällä kertaa... mutta taatusti tulee uusi seuraavalla kerralla kun on vastaava tilanne - sen on tässä vajaassa parissa vuodessa oppinut...

Kukat kastelin ja muutaman tilauksen ensi viikolle laitoin koneelle. Eipähän niitä sitten maanantaina tartte.

Jossu muuten kävi eilen hammaslääkärissä. Enää ei tartte pitää yöviiksiä. Tulee toisenlainen "koje". Sai alustavat päivämäärät, milloin sinne pitäisi päästä. Mutta soittelen sinne alkuviikosta (voi soittaa vain ma-to klo 15.15 - 15.45), jos sais mulle sopivampia aikoja. Varatut ajat on iltapäivälle, joka ei oikein tän työn luonteen takia sopisi...aamuajat olis parempia (yksi - viimeinen varaus oli aamuaika). Mutta sen näkee ensi viikolla.

Tilasin eilen muistikortin puhelimeen - voi ottaa sitten kuviakin paremmin. Nyt ei muisti riitä, no en mä ostanut kuin 512MB - microSD-kortin. En mä tota puhelimen kameraa tartte kuin silloin jos oikea kamera ei ole mukana... mutta kivahan silläkin on leikkiä ;)

Sunnuntaina ollaan menossa mummolaan - periaatteessa huomennakin olis alkuperäisen suunnitelman mukaan lähdetty, mut vaari käväisee päivällä välillä kotona katsomassa. Nyt ei sitten tartte tyttöjen ratsastustuntia perua (yllätyin kyllä et on tunti, kun kuitenkin on pyhäpäivä). Ehkäpä saan omankin pihan lumet luotua. Terassilla on aikamoinen lumimäärä.