Vaari siis otti vanhoista renkaista nastat pois. Niillä kuulemma voi ihan hyvin ainakin tämän kesän ajella. Enpä tällä hetkellä pannut vastaan. Nimittäin rahatilanne semmoinen että ylimääräisiä kuluja haluaa välttää jos vaan mahdollista. Näitä "pakollisia" muutenkin ihan tarpeeksi tässä kuussa: mm. vakuutusmaksuja ja sähkölasku, näin pari mainitakseni. Kesällä on taas maksettava yksi opintolainaerä - siihen olen nyt yrittänyt säästää.

Tiedossa on kuitenkin syksyllä uusien talvirenkaiden osto. Mutta se on sitten syksyllä - jos sais kesälomarahoista jäämään jotain talteen vaikkapa. No kunhan nyt ensin saa auton katsastettua, sitten taas mietitään kuluja. Kyllähän siinä pieniä vikoja tälläkin hetkellä, jotka pitäisi ehken huomioida ennen katsastusta ettei turhaa niihden takia jää kiinni... Katsastaa ajattelin viime tipassa. Syynä oikeastaan se, että silloin mulla on loma eikä tartte töistä olla turhaa pois. Näitten asioiden hoitamisen kannalta tämmöinen säännöllinen päivätyö on aika hankala. Jos olet pois töistä niin ei tule palkkaakaan.

Oli jo mummolassa muutama kukka nostamassa "päätään" penkistä eli kyllä se kesä on tulossa. Lumet olivat sulaneet lähes joka paikasta. Toi mummola on meiltä vajaa 50 kilsaa etelän suuntaan. No on täälläkin lumet jo pääosin poissa. Kotiin ajaessa ihastelin taivaan väriloistoa - näkyi ainakin punaista ja keltaista... sinisen ohessa.

67572.jpg