Niin ensin suvun kuulumiset ja sitten muut... Tänään käytiin mummua katsomassa Loviisassa päivällä. Oli paremmassa kunnossa. Sitten Tesjoen ja Rkylän kautta kotiin. Käväistiin Mainia katsomassa -ja tällä kertaa oli hereillä mutta tuskin tunsi vaikka yritti kyl ottaa kontaktia, katsoi ja sanoi tai yritti sanoa, yritti nostaa käden peiton alta - otin sitten kädestä kiinni ja kyllä hän puristi kättä - silittelin vähän hiuksia ym.

Mimi ja vanhempi siskontyttö tulivat mukaan, Jossu ja nuorempi siskontyttö jäivät autoon kun siskon kanssa mentiin katsomaan. Sitten kotopuoleen jossa ei kauaa oltu kun iskä lähti taas ajelemaan Loviisaan mummoa katsomaan. Sain pikkasen hirvenlihaa mukaani, en olekaan pahemmin tänä vuonna.

Laittelin tossa eilen illallakin Koolle viestiä ja hän sitten toivotteli hyvät yöt. Tänään laitoin kans viestiä kun oltiin kotiin tultu (ja nukuin pienet päikkärit kun väsytti ihan armottomasti). No hän sitten soitti ja meillä oli taas ihan rattoisa jutteluhetki, muisteltiin taas menneitäkin ja yllätyin kuinka paljon hän muisti niistä ajoista, jopa sellaisia jota mä en ittekään ollut muistanut - esim kun pelattiin yhden toisen pariskunnan kanssa jotain seksipeliä :)) - ja muisti hän silleen - sivulauseessa - mun mielirakasteluasennonkin. Niin ainakin sen tulkitsin. Kai mä jotenkin sitten olen jäänyt hänen muistinsa lokeroihin...

Käytiin Jossun kanssa illalla kävelylenkillä.