Ylitöiksi siis meni kun tilaukset eivät tulleet ajallaan - no meille melko tavallista - perjantaisin. Sinänsä välillä ottaa kupoliin et kun ei meiän hommissa voi koskaan perjantaiksi heti töiden jälkeen suunnitella mitään menoja. Aikaisemmin työpaikoissa perjantai yleensä ollut sellainen leppoisa päivä jolloin mahdollisesti on käytetty liukumia ja lähdetty pari tuntia aikaisemmin.

Enpä tänäänkään sortunut työpaikan leipä yms  muihin tarjoiluihin eli kaksi päivää on sujunut mallikkaasti. Kävin illalla kaverin kanssa ajelulla ja kahvilla (join pelkän kahvin) - no söin mä muutaman lakritsin (mutta niihin se jäi).

Katsottiin illalla yks elokuva nauhalta -lähinnä siis minä ja Mimi. Jossu ei oikein välittänyt. Eilen muuten katsottiin "Satuhäät" telkkarista ja siinä yllättäen menneisyys kolkutti ovea. Nimittäin se vihkipappi siinä - hän vihki myös meidät viitisentoista vuotta sitten (9 vuotta oltiin naimisissa). Oltiin kyseessä olevan papin ensimmäinen vihittävä pari. Selvis meille muuten vasta hääpäivänä - hyvin se meni kuitenkin. Eli hän on siis nykyään Kokkolan suunnalla (tai oli ainakin viime kesänä), silloin toisella puolen Suomea - Savossa. Eli kylläpä Suomi on pieni...