Arki taas.  Aamulla olis mielellään vielä nukkunut vähän. Tulin eilen illalla katsoneeksi elokuvan "Saanko luvan". Pääosissa Richard Gere, J.Lopez ja Susan Sarandon. Oli sellainen nätti harmiton elokuva. Tavallaan sellaista elämän pitäisi olla. Siis loppujen lopuksi kaikki päättyi hyvin ja aviopari löysi toisensa uudelleen...

Töissä kiirettä. Mutta ei kuitenkaan tappotahtia vaikka tänään olikin kolme poissa (kahdella lapset kipeinä ja kolmas itte). Onneksi oli alkuviikko. Meillä kun yleensä tahti kiihtyy loppuviikkoa kohden mennessä.

Viikonloppu meni siis kotopuolessa. Lauantaina veljenpojan synttäreillä. Sunnuntaina pesin muutaman ikkunan ja imuroin lattioita (pahimmat roskat), mummu kun sanoi että heille tulossa vieraita. Pari laskuakin piti maksaa mutta mummun koneen selain liian vanhaa mallia eikä avannut pankin sivuja- enkä nyt ruvennut päivittämään - ehkä seuraavalla kerralla sitten.

Kaveri käväisi illansuussa pikkuvisiitillä. Vähän aikaa rupateltiin. Lasten kanssa kävin saunassa. Oli jotenkin niin kylmä olo. Oli kiva päästä saunan lämpöön. Lämmitti mukavasti viluista.