enkä saanut mitään erikoista tehtyä. Mutta tartteeko sitä?

Talon sokkeliosan sorittivat tai kivittivät tänään. Ihan siistin näköinen siitä tuli. Mikä parasta - eivät hävittäneet talon nurkalla kasvavaa koivua. Sitä pelättiin. Vähän olivat karsineet alaoksia... Eilen illalla siis siirtelin tavaroita pois edestä. Tulipahan sekin siivottua :)

Jossun pitäisi kohta tulla kotiin - toisen koulupäivän jälkeen. Jännä päivä oli eilen ja saivatkin lapun jos toisenkin. Onneksi isänsä kävi illansuussa - saatiin hänenkin nimikirjoituksensa lappuihin.

Tänään tuli KTL:ltä tiedote. Tällä kertaa koskee Jossun ikäluokkaa. Mimillekin tuli niitä tutkimuslappuja vissiin kolme ja soittivatkin. Kerroin ettei mulla olisi mitään vastaan ko. tutkimusta mutta lapsi itse ei halua. Elikkä nyt sitten sama sompa Jossun kanssa.Tosin ovat jotain oppineet - tällä kertaa pyytävät itse ottamaan yhteyttä jos haluaa osallistua tutkimukseen. Kyse on siis HPV- ja B-Hepatiittirokotteista ikäluokille 1994 ja 1995. No täytynee jutella Jossun kanssa asiasta.

Mimi on ollut tosi tohkeissaan koulun alkamisesta. He pääsevät nyt lähtemään koululta aiemmin eli on aikaisemmin kotona. Yksi muutos on - keskiviikkoisin pitää mennä kouluun jo klo 8:ksi elikkä Mimin kohdalla se tarkoittaa että asemalla on oltava klo 7:25 ja aamulla herättävä aiemmin ja illlalla ajoissa nukkumaan.