Töitä ja viikonloppuja. Päivät vilahtelevat nopeasti eikä yksittäisiä päiviä enää muista. Viikonloppuna siis siirryttiin taas kesäaikaan. Tänä aamuna oli pimeämpää, illalla lyhtyyn laittamani kynttilä paloi vielä aamulla ja toi hiukan tunnelmaa aamuhämäräänkin.

Viikonloppu meni siis lasten kanssa. Lauantaina mm. taasen tallilla vaikka exän piti heidät viedä. Siltä osin meni suunnitelmat sekaisin - mun nimittäin piti hoitaa kauppareissu sillä aikaa - nyt pääsin vasta ratsastustunnin jälkeen. Exä soitti aamupäivällä (kun oltiin Jossun kanssa kaupungilla) ettei jaksa lähteä... ja et on vähän kipeäkin (jaa-a enpä tiedä - eipä tuo kipeältä pe:na vaikuttanut). Eli mä sit vein - ja maksoinkin tietysti (eipä tartte miettiä mihin kummaan nuo rahat menee - olen joutunut noi tyttöjen ratsastukset ja Jossun pianotunnit maksamaan viime kuukausien ajan itse - alunperin oli kyl kyse et on tyttöjen ja iskän yhteisiä juttuja).

Otinpa vihdoinkin jouluvalotkin pois - no en mä niitä ole pitänytkään enää päällä. Yläkerran naapuri näytti vihdoinkin ottaneen joulukuusen parvekkeelta. Eli on se kevät tulossa. Tietkin on jo ihan sulana. Saas nähdä vieläkö muuttuu... siis takatalvi - kattelin tossa viime vuotta, maaliskuussa oli sellaiset -15 astetta pakkasta eli kyllä nämä Suomen talvet vaihtelee. Kuulin jostain eilen et viimeksi oli näin lämmintä tähän aikaan noin 60 vuotta sitten.

Mutta nyt taasen töiden kimppuun...