Pekkaspäivää viettelin ja koko päivä täysi ohjelmaa... Sain hiukset leikkautettua, silmät tarkastettua. Vielä en uusia pokia valinnut - sovittiin että sitten kun saan tilaamani piilarit - siinä sitten hyvä valita kun niitä kokeillaan. Aikakin ostaa uudet - yli neljä vuotta kun olen viimeksi itselle lasit hankkinut. Sinä aikana kumpikin tyttö on saanut kahdet... Niin piilareista vielä - toiseen silmään tulee hajataittoa korjaava linssi. Satunnaiseen käyttöön mä ne olen hankkimassa - ei tietokoneen ääressä pysty jatkuvasti niitä pitämään - mä ainakaan. Nuorempi tyttö on alkanut haluamaan piilareita ensi kesäksi (rippileirille kuulemma)

Niin - kävin myös kenkien korkolaput uusiksi laitattamassa. Nyt kelpaa niillä taas tepsutella.

Tytön asioista oli palaveria - tyttö itsekin mukana. Mukaan kuvioihin tulee uusi henkilö - tueksi hänelle. Asiat alkaneet mennä kivasti eteenpäin, uskon että siitä hyvä tulee.

Viikonlopun suunnitelmat menikin uusiksi. Tytöt lähtevät kyllä isälleen mutta kaverin kanssa piti mennä viihteelle. Meillä on erään paikan kantis-kortit ja yleensä sillä pääsee tiettyyn aikaan mennessä ilmaiseksi ja sitten puoleen hintaan (tiettyyn aikaan saakka). Nyt se ei olekaan niin - tänä perjantaina. Ei me maksamaan ruveta - ei se bändi niin kovasti kiinnosta. Ehkä mennään sitten lauantaina - silloinkin siellä ihan ok orkka soittamassa. Mutta kyllä hieman meni mieli matalaksi - kun oltiin jo sitä suunniteltukin.