Taas on yksi työviikko onnellisesti saatu päätökseen ja pääsee itse taas normaaliin työaikaan  ensi viikolla- klo 8-16. En olisi voinut kuvitella nuorempana, että tuo normaali päivätyö tuntuu todella mukavalta - haittapuolena ehkä se, ettei koskaan ole päivisin mahdollisuus hoitaa asioita olematta poissa töistä. Mutta näin perheellisen kannalta tämä työrytmi on ehdottomasti hyvä.

Sain tänään allekirjoitettavaksi uuden työsopimuksen - edellinenhän päättyy tämän kuun loppuun. Sainkin 3 kuukauden jatkon kuukauden sijasta - kun tuolla työpaikalla tulossa kaikenmoisia muutoksia... Sanoinkin että nyt on joulu turvattu - siis lapset saa lahjoja, saa itse maksettua opintolainan lyhenyksen ym ym.

Töissä muuten yllättävän leppoinen päivä perjantaiksi. Ihan kiva vaihteeksi - onkin viime aikoina ollut ihan tarpeeksi hulinaa perjantaisin eli porukka pääsi lähtemään ajoissa - mun piti vielä jäädä päivystämään tunniksi.

Kirjastossa käytiin tänään - no ei mun olis tarttenut sen maksun kanssa kiirehtiä - en muistanut että kymppi oli rajana. Mutta piti kuitenkin palauttaa yks kirja, jonka joku oli varannut. Lainailtiin sitten uusia kirjoja ja lähdettiin Anttilaan shoppailemaan (siis katselemaan lähinnä - uuden terottimen toinen tytöistä halusi).

Kotimatkalla käytiin pehmiksellä kun lähikioskista sai pehmikset eurolla - syksyn viimeiset. Ikävä kyllä suklaata ei enää ollut -  ja kioskintäti sanoikin että huonot uutiset ensin - suklaata ei ole, mutta sitten hyvät uutiset, pehmikset ei maksaneetkaan mitään kun hänellä oli harjoittelija opettelemassa pehmiskoneen käyttöä. Tyytyväisiähän me sitten oltiin...vähän oli kylmä ilma mutta ei se syömistä haitannut