En sitten lähtenyt sinne kokoukseen. Elikkä vein Jossun pianotunnille ja käväisin siinä välissä kirjakaupassa ja Tiimarissa - ja tietenkin vähän sapuskaa (ja kukan) Marketista.

Tänään sain sitten tiedon yhdistyksen uudesta hallituksesta. Pari uutta nimeäkin oli ilmaantunut. Mutta ei käsittääkseni yhtään täältä meiltä päin. En kyllä odottanutkaan - yleensä ei ole kovin suurta yleisömenestystä noilla vuosikokouksilla (saattaa joutua hallitukseen ja muutenkin hommiin - oma kokemus on, että yleensä joutuu...). Tällä kertaa oli kyllä ruokatarjoilukin varattu.

Mun kokemuksen mukaan harva vanhempi jaksaa olla tuollaisissa mukana. Ihan tarpeeksi on haastetta arjessa erityislapsen kanssa. Minä itsekin lähdin mukaan vasta siinä vaiheessa kun Mimin asiat olivat suht hyvin eli oli aloittanut erityiskoulussa ja terapiat oli saatu. Silloin alkuvaiheessa kun sitä tietoa ja tukea ehkä olisi tarvinnut enemmän, ei jaksanut sitä lähteä etsimään. Onneksi kohdattiin ihmisiä jotka tiesivät asiasta (hoitopaikassa ym). Luulenpa, että ilman näitä ihmisiä asiat eivät olisi niin hyvin kuin nyt ovat... Mimi käy edelleen erityisluokkaa, mutta muuten on kuin ikäisensä, samat kiinnostuksen kohteet ym.  On aloittanut normaalisti rippikoulun ja kesällä on leiri tiedossa (mun oma lomakin on ajoitettu siihen ajankohtaan).

Mutta eiköhän tässä nyt pitäne paneutua tuohon työntekoonkin. Iloista torstaita vaan...

Paitsi että taidan olla allerginen - tänään aamulla nenä ihan tukossa ja vaan aivastelin... eipä löytynyt kotoa allergialääkettä. Meillä on siinä asunnon ympärillä kyllä aika lailla lehtipuita. Täällä työpaikalla enemmän havupuustoa - olo on selkeästi parempi