Mimi laitettu eilen aamulla rippileiribussiin. Sen jälkeen etsittiin Jossulle juhlavaatteet. Onneksi löydettiin eilen. Tänään nimittäin sataa kaatamalla.

Mimi soitteli eilen kun oli asettunut "taloksi" ja vielä illalla. Häneltähän tuli aamulla (ja yöllä) verta nenästä - en tiedä jännityksestäkö johtui. Kertoi että verta tuli myös päivällä. Ikävää sillä luulin että olisi päässyt jo tuosta verenvuototaipumuksestaan... Aiemmin se oli hyvin yleistä - monena yönä istuin tytön kanssa vessassa verta tyrehdyttämässä. Mutta kyllä se vuoto aina ollaan saatu loppumaan.

Niin - Jossun kanssa vietettiin päivää kaupungilla. Ensin löydettiin kengät (tai ensimmäiseksi hän kävi ostamassa siskolleen rippilahjaksi kirjan), sitten käytiin syömässä. Vaatteet löydettiin siinä vaiheessa kun oltiin jo kotiin lähdössä. Sanoin et käväistäänpä vielä Vero Modassa kun se oli siinä matkan varrella.

Jossulla on sitten vihreää ja Mimillä vaaleanpunaista. Onnistuttiin saamaan aika edullisesti. Kannatti odottaa alennusmyynteihin - kahden tytön kenkiin ja vaatteisiin meni alle 70 euroa (alennukset 50-70%). Ensi viikolla pitäisi löytää vielä itselle vaatteet. Se onkin sitten vaikeampi juttu - en oikein tykkää vaatteiden ostosta kun ensinnäkin olen pätkä, vain 1½ metriä ja sitten ylipainoa on.. Ostin mä eilen itselleni kevyen neuletakin kun onnistuin hävittämään kaupunkireissulla takkini (no toisaalta - takki oli jo ikivanha, jos en olisi hävittänyt niin tuskin olisin raaskinut heittää poiskaan kun väri on mulle sopiva... ehkä se oli niin tarkoitettu. Olin nimittäin solminut takin lantiolle ja siitä se oli tippunut jossain vaiheessa - enkä huomannut- sellaista sattuu).