Tosiaankin tämä blogin nimi tosiaan perustuu Kurenniemen samannimiseen kirjaan. Kirja on ollut yksi lempikirjoista lapsesta asti ja luin sitä myös lapsilleni. Jollain lailla tähän "Kuinka Kum-maa on kaikkialla" kiteytyy kaikki mitä voi olla - olen sitä käyttänyt tavallaan "mottonani" jo vuosia - ennen nettiäkin. Toinen motto muuten on: Asioilla on tapana järjestyä, kun antaa aikaa"

Olen nimittäin vuosien varrella saanut huomata että kaikesta selviää kun antaa asioille aikaa järjestyä ja nauttii siinä ohessa nykyhetkestä. Ainakin mulle yleensä asiat lutviutuu. Ja ihmisellä on lupa haaveilla ja yrittää toteuttaa unelmiaan ja on myös oikeus muuttaa mieltään... koska monesti asiat ei välttämättä mene juuri oman mielen mukaan - joskus asiat menee paremminkin.

Nyt on vanhemmallakin tytöllä uusi monitoimisänky, nuorempi nukkuikin omassaan jo viime yön. Pieni on huone, mutta saatiin sängyt sinne mahtumaan ja pari hyllykköäkin. Oikeastaan ainoa mahdollisuus noi monitoimisängyt jos ei kerrossänkyä halua - nimittäin kummallakin pitää olla työpöytä. Aiemminhan heillä oli se kerrossänky ja työpöydät. Ko. huonekalut odottavat nyt purettuina poisvientiä - joskus alkuviikosta. Eli vielä on pientä kaaosta kotona...