Eipä ole työmaalla suurempia muutoksia tapahtunut kolmen kuukauden aikana. Osa kesätyöntekijöistä on jo lopettanut, yhtä en kerinnyt edes tapaamaan.

Työt alkaa paljolti mennä rutiinilla. Suht' rauhallista on ollut  - vähän nk. pehmeä lasku takaisin... Eilen oli pää pikkasen pyörällä - tuntui että kaikki jutut oli hävinneet päästä - vaikka yks työkaveri kyl  tokaisi mulle et "etkö sie ole mitään unohtanut..." (kun kysyin jostain vanhasta asiasta - siis lähinnä ihmetteli... ei pahalla).

Lauantaina on heti tiedossa koulutuspäivä elikkä töitä, töitä... no tytöt ovat sitten isänsä seurassa. Vie heidät ratsastustunnille.

Jossu on vähän mietiskellyt koripalloharrastuksen aloittamista. Miettimistä vaatiikin, nimittäin harjoituksia olisi kolme kertaa viikossa. Kuulemma saisi syyskuun tutustua ilmaiseksi. Nyt vaan tytöllä on jalka kipeänä, oli välkällä kuulemma seinähippaa leikkiessa nyrjäyttänyt nilkan ja kouluterkkari laittoi tukisiteen. Täytynee seurailla tilannetta. Sanoi kyl äsken et tuntuu jo paremmalta.

Kirjastossakin käytiin illansuussa. Maksoin muuten myöhästymissakkoni,ajattelin et on ne kuitenkin jossain vaiheessa maksettava. Nyt toivon mukaan ei tule uusia - uusi palvelu meiän kirjastossa: tekstiviesti eräpäivistä (sai määrittää 1-7 pv ennen eräpäivää tulevaksi). Nää aikaisemmat on ajalta ennen ko. palvelua. Tytöt halusivat ostaa myös pari poistokirjaa.