Kotona taas - tai en mä tänään hirmu paljoa poissa ole ollut. Aamupäivällä käytiin tyttöjen kanssa ostamassa lahja siskontytölle ja tarttui matkaan myös kaikenlaista muutakin. Kuten Mimille uusi takki kevääksi - aika hyvä alennus, maksoi alle 9 euroa (oikea hinta lähes 30), sit jotain paperitavaraa ja "Opi englantia Akun kanssa" - kirja. Jos sais Mimin enkunopiskeluun vähän innostusta aikaan. Ajattelin et sen pohjalta voisi itsellekin helpompi "opettaa" kun olis jotain konkreettista. Siinä kirjassa on tehtäviäkin.

Siis aamupäivän reissun jälkeen kotiin syömään kylmäsavulohen rippeistä aamulla tehtyä kiusausta - ja taas minä lähdinkin. Kaverin äitiä vastaan asemalle ja sitten sittariin ruokaostoksille. Siellä sitten vierähtikin reippaasti toista tuntia. Kahvitkin juotiin.

Siskontytöt tulivat neljän jälkeen illaksi "hoitoon", joskus klo 22-23 vanhempansa hakevat kotiin. Nyt ollaan jo välipalat syöty ja tytöt lähtivät ulos leikkimään (paitsi Mimi). Exäkin kävi tuossa, toi siskontytölle lahjan (kummi hänkin, tosin ei ole tätä ennen vuosiin huomioinut - antoi kortin ja rahaa) - ja joi kahvit ja söipä tuo hedelmäsalaattiakin. Siskontyttö oli hieman hämmentynyt - huomasin, mut kyl ilme kirkastui kun kurkisti kuoreen. (Voipi kyl sisko vähän olla sitä mieltä et liikaa antoi - 9-vuotiaalle, mut tosiaan ehkä antoi monen vuoden edestä).