- tai sitten ei. Virittelin tänään digiboksin. Heti alusta alkaen sain kanavat näkyviin - tytöillä oli sitten kivaa niitä selaillessa. Videoita en saanut toimimaan heti - vähän aikaa asiaa tutkittuani, huomasin että scart oli väärässä kohtaa. Eli nyt toimii sitten videot - tosin äänitys ilmeisesti ei. En sit tiedä - kattelin kytkentäkaavioita jossain sivustolla ja ilmeisesti pitäisi videostakin mennä scart telkkariin - mutta tv:ni sattuu olemaan hieman vanhempaa mallia - siinä ei ole toista scarttia. No onneksi ko. digiboksi on tallentavaa mallia, ehkäpä pärjätään sillä - pääasia, että voi katsoa videoita - tosin boksi pitää laittaa valmiustilaan ja katsella video tai dvd analogiselta puolelta - mutta eipä se mitään, jos sen tietää... ja tuskinpa me paljoa äänitetään silleen arkistoitavaksi - yleensä vaan kerran katsoo ja se on siinä.

Nukkumaan pitäisi kenties mennä. Työmaalla jännitys jatkuu eli ei vielä ole tullut meikäläiselle tietoa työn jatkumisesta tai jatkumattomuudesta. Huomenna on kuitenkin jouluruokailu ja pappikin tulee pitämään jonkun jouluhartauden -  vai mikä lienee - aamusella.

Kävin tänään kaverin luona illalla glögillä ja tortuilla herkuttelemassa. Vähän juteltiin asiaakin.

Joululahjat on melkein ostettu - omille tytöille pitänee vielä ostella - ja on mulla ostamatta lahjat veljen kahdelle pojalle ja sitten kummitytölle pitää ostaa vielä jotain pientä. Tyttöjen täti (isänsä sisko) laittoi postitse heille pienet paketit - mieltä lämmittää että hän jaksaa heitä muistaa. Omat kumminsa - myös lasten oikeita tätejä - eivät muista mitenkään - enkä mä tarkoita että pitäisi mitään kalliita lahjoja ostella, mutta harmittaa kun eivät huomioi mitenkään - aikani soittelin ja kutsuin synttäreille ym. No joo - ovat he tainneet jotain huomioida joskus kesällä kun ovat sattuneet samaan aikaan mummolaan. Minkä mä sille voin jos eivät muista... sen takia sitä vissiin on ruvennut itse aika paljon hankkimaan omille lapsilleen lahjoja - mä ostelen aika paljon niin sanottua hyötytavaraa - joita ehkä olisi tarttenut ostaa joka tapauksessa ja sitten pari sellaista joita ovat toivoneet erityisesti.Tänä vuonna toiselle se on tarrakone ja toiselle uusi saunatakki eli eivät he kalliita lahjoja toivo.