-sain laitettua olkkariin jääpuikkoverhon ikkunaan. Se onkin kolmatta joulua käytössä. Paljon on joutunut lamppuja vaihtamaan - ja se onkin oma ruljanssinsa - kytketty niin et jos yks lamppu menee niin 10 lampun - ketju sammuu - hommaa on löytää se rikkinäinen. Oli kaksi rikkinäistä jäänyt viime vuodesta (kun en jaksanut ruveta niitä  etsimään - tai muistaakseni yritin, mutta ei silloin onnistunut). Eilen siis onnistuin löytämään ne kaksi rikki mennyttä - ja sain ripustettua verhon. No eiköhän sitten mennyt taas yksi ketju... kieltämättä kävi hermon päälle. Mutta tällä kertaa oli tuuria - melko heti löyty. Mutta hienonnäköiseltä se näyttää - ulkoakin päin. Vähän kerrassaan tässä joulua rakennetaan.

Aamu alkoi muutenkin vähän nurinkurin - housutkin jouduin vaihtamaan just kun olin lähdössä - uusista housuista irtosi nappi eikä ollut aikaa ruveta sitä enää neulomaan... Töissä on perjantai ja normaalin perjantain suurehkon työmäärän lisäksi meille muutakin hommaa pomo järkännyt (toivottavasti yhteydet tänään pelaa)

Pieni yllätys oli eräässä sähköpostiosoitteessani. Joskus syyskuun lopulla olin yhden miehen kanssa aloitellut kirjoittelua ja ilmeisesti se silloin hiipui melkein alkuunsa  - no nyt hän laittoi postia... Täytynee miettiä vastausta - tänään ei ainakaan töissä ehdi - ehkä illalla sitten.