Tuntuu kuin olisin viime aikoina vaan ollut menossa tukka putkella - eilen aamulla tytön terveydenhoitajalla käynti - yhdessä lapsen kanssa. Siellä sitten keskusteltiin kasvusta ja naiseksi kasvamisesta. Muuten kaikki ok - mutta itsekin sain pienen slaagin kun testasi näköä. Tyttö ei nähnyt E-taulusta kunnolla edes toista riviä - terkkari sanoi että siinä iässä muutokset tulee nopeasti ja näkökykykin sopeutuu - tämä ehkä selitti lapsen sanomiset - kun kertoi että vähän väsyttää enemmän ja päätäkin särkee - tosin nekin saattavat selittyä murrosiän alkamisella.

Kun sitten pääsin työpaikalle (ensin kävin tytön open luonakin vähän juttelemassa - kuulemassa miten hyvin esim. matikka sujuu) niin soitin silmälääkärille - sain ajan jo torstaiksi.

Töissä sitten muuten ihan ok paitsi että meiän omat järjestelmät petti - ei saatu raportteja eli jouduttiin manuaalisesti tarkastamaan et tilaukset on tulleet. Mutta ihme kyllä lähes ajallaan saatiin hommat tehtyä.

Sitten taas pikapikaa kotiin ja seuraavaan paikkaan - kokous Kotkassa. Siellä vierähtikin vähän pitempään kun olin uumoillut - joten olin vasta yhdeksän kieppeillä kotona. Ihanat lapset mulla - olivat "hoitaneet" itsensä sänkyihin - valot tosin loistivat muualla asunnossa. Kävin vielä kurkkaamassa ja antamassa iltasuukon.

Tänään illalla taas menoa - no sieltä pääsin ennen kahdeksaa pois. Mutta nyt on kyllä aika rätti olo. Kaipa tänään on ajoissa mentävä kerrankin nukkumaan - no kattoo nyt