on ollut aika kiireinen. Töissä ollut yhteysongelmia tai ei varsinaisesti meillä vaan asiakkailla - ja sehän teettää meille lisätöitä. Toivottavasti huomenna menis hyvin. Käsittääkseni on poissa useampia...

Olen tässä pähkäillyt lähtisinkö tyttöjen kanssa heidän tätinsä 50v-juhliin junalla vai omalla autolla - matkaa on kuitenkin vain vajaa 90km. Toisaalta helpompi olis lähteä autolla - ei tarttis miettiä miten juna-asemalta juhlapaikkaan (n. 2,5 km). Taloudellisesti luulen et olis halvin mennä autolla vaikka saisinkin perhelippualennuksen - tulis maksamaan melkein 50 euroa ja nyt mulla olis tankki lähes täynnä.

En tykkää miettiä noita raha-asioita. Mutta vähän on pakko, kun eivät meinaa riittää. Tänään koin taas yllätyksen kun huomasin et olin unohtanut kokonaan että on auto- ja kotivakuutusmaksut tässä kuussa. Sekin tekee ihan kivan "loven" budjettiin. Ei noi vakuutukset mitään halpoja ole...  Eilen ostin tytöille vaatteita ja kenkiä - niihinkin saa uppoamaan ihan niin paljon kuin vaan sielu sietää. Vaikkeivat mitään uusinta muotia vaadikaan... onneksi. Löysin kyllä ihan edullisia, mutta kun useampia ostaa... niin kyllä sitä rahaa menee.

Kävin muuten huvikseni tarkistamassa miten paljon vois veroprosenttia pienentää. Rahassa se tekis n. 115 euroa marras-joulukuussa. En taida viitsiä... enää kahden kk:n takia - sitten saan ne kenties takaisin ensi vuonna - tänä vuonna tulee vajaa 200 takas. Ensi vuonna saan laitettua matkakustannuksetkin koko vuodelta (viime vuonna toi kyynärnivel-tapaturma aiheutti sen etten laittanut kuin 9 kk:lta - ja rahaakin tuli vähemmän kun olin sairaslomalla). Tiedän kyllä osan työkavereistani jatkuvasti maksavan enemmän veroja että saavat sitten rahaa joulukuussa takaisin. Kyllä mäkin mieluummin otan kuin maksan rästejä (niitäkin on joutunut maksamaan - sitä aina ihmettelen et kun olen ollut kotona esim. äitiyslomalla tai työttömänä  - melkein aina olen joutunut maksamaan - työelämässä ollessa lähes aina saa jonkin verran takaisin).

Kaipa tästä on nukkumaan lähdettävä. Mimillä meni ihan rattoisasti päivä kotosalla taksvärkissä. Laitoin järjestämään kirjahyllyn ja tietysti pölyt piti pyyhkiä ja sitten hän luetteloi videot ja dvd:t - ja jotain pientä vielä. Ihan hyvin oli tehnyt eli ei lusmuillut vaan kotosalla.