Siis päivitys onnistui -koneet saatiin aamulla normaalisti toimimaan. Mutta kyllä sadattelua kuului yhdeltä sun toiselta kun sitä uutta järjestelmää työn lomassa opeteltiin. Perusperiaatteet oli samat kuin ennenkin, pientä hienosäätöä piti tehdä.

Pikkasen oli väsynyt olo, tuli kuitenkin valvottua vielä kotosalla. Innostuin vielä hieman hieman siivoamaankin (kummallinen tarmonpuuska)  - tai siis - keräsin kamoja lattialta lojumasta. Yks vanha näyttö oli ollut makkarissa lattialla pölyä keräämässä - sen siirsin kaappiin (piiloon). Olin saanut kaapin tyhjennettyä joskus viime viikolla - sieltä siirsin  silloin valokuvakansiot olkkariin kirjahyllyyn. Pitkään aikaan en ollutkaan tyttöjen vauva- ja lapsuuskuvia katsonutkaan... en muistanutkaan miten ihania he silloin olivat.

Huomenna olisi illalla tarkoitus lähteä elämäni ensimmäiselle Pilates-tunnille kansalaisopistolle. Tosin olisi samaan aikaan Jossun vanhempainilta, mutta kerrankin ajattelin laittaa oman henkilökohtaisen menoni etusijalle... Varsinkin kun olin ton Pilateskurssin jo maksanut koko syksyltä - ja tiedossa on muutenkin ainakin yksi poissaolo (aiemmin sovitun menon takia)

Huomenna olis taas punnituspäivä. Viikko on taas mennyt niin ja näin... välillä on pisteet menneet yli. Kaipa tämä on ollut sopeutumista työelämään. Se vähän haitannut kun vesiautomaatissa ei ole ollut vettä ennenkuin eilen (eivät olleet kyenneet toimittamaan) eli vettä on tullut juotua liian vähän ja leipää liikaa (meillä ilmaiset leivät)... Kuukautisetkin alkoivat eilen eli ehkäpä siitä johtuva turvotus lähtee... - toivossa on hyvä elää.