Annoin Mimin värjätä hiuksensa punaisiksi - ja itse vielä autoin värjäämisessä. Hän on sitä jo halunnut melko kauan. Olen aiemmin ollut sitä mieltä, että on liian nuori - ja hiuksensa ohuet ja hauraat. Nyt hiukset selvästi vahvistuneet sekä - kuten murrosikään kuuluu - aika rasvaiset.

Ei onnistuttu sotkemaan kylppäriä eli siltä osin värjäys sujui mallikkaasti. Hiusten väri on eri juttu - mutta minähän en pidä punaisesta muutenkaan. Lapsi taas rakastaa ko väriä. Mutta yksi etappi tämäkin...

Toinenkin uusi juttu tehtiin perjantaina - tai molemmille tytöille. Tilattiin Visa Electron -kortit kummallekin. Mimi hieman protestoi miksi Jossu saa aiemmin. Siihen sanoin ettei tartte isääsi vaivata toista kertaa niin haetaan kortit kummallekin samalla kertaa. (Kun on yhteishuoltajuus niin tarttee kummankin allekirjoitukset - vaikka mie kyl sain avata tilit - vanhojen tilien sulkeminen oli sitten eri juttu. Vaikka mä ne avasin silloinkin). Mimin tilille käytiin jo maanantaina viemässä rahaa - shekkinä - on sitten sitä rahaa mitä käyttää kortillaan.