Tilasin alkuviikosta uuden kannettavan ja se tulikin jo tänään jo. Sillä on sitten tänä iltana leikitty ja opeteltu. Ei se mikään huippuvehje ole mutta hakkaa mennen tullen meiän vanhan pöytäkoneen. Tuli sellainen olo että pakko saada uudenpi kone. Ei ole tosiaankaan mikään kallis vehje mutta maksaa kuitenkin meikäläiselle ihan tarpeeksi - ja luulenpa et parin vuoden sisällä on ainakin toinen hankittava jos noi lähtee jonnekin opiskelemaan. Tai sitten annan tämän ja ostan itte uuden :)

Tytöillä onkin tämä viikko ollut lomaa. Mitään erikoista eivät ole tehneet. Mä kuitenkin töissä eikä isälläänkään ole ollut mahdollisuutta. ¨

Yks syy sille et hankin uuden koneen oli siis se että vanha tökki niin kaameesti. Meinas mennä hermot kun odotti sivujen latautumista. Illalla ei kerinnyt kuin muutaman nettiasian hoitaa kun ei meinannut päästä niihin palveluihin. Töissäkään ei nykyään jää paljoakaan ylimääräistä aikaa. No tietty sitä töissä ollaan töitä tekemässä mutta silloin tällöin vois vähän henkäistäkin. Oli aika kärkkäitä mielipiteitä monella viikkopalaverissa et koko ajan tulee lisää hommia eikä mitään oteta pois... eikä johtoportaassa ymmäretä mitä me tehdään. Siis että kuinka paljon on tullut uusia hommia eikä montaakaan tekijää lisää. No nyt saadaan kyl yks viime kesän kesätyöntekijä joulukuun alussa - tekemään niitä meiän perushommia elikkä soittamista ja puheluiden vastaanottoa. Linjoilla on aika vähän porukkaa tosin on meille tulevat puhelutkin vähentyneet - onneksi.

Viikonloppu menee kotipuolessa mummun seurana.