Tultiin eilen illalla kotiin (siis tarkoitan perjantaina). Tiistaiaamuna päästiin lähtemään ennen klo 8 aamulla (!) ja Rantasalmella oltiin muutaman pysähdyksen jälkeen noin kello 11 kuten oli sovittu. Siinä sitten syötiin huoltsikalla ja lähdettiin sen jälkeen tyttöjen mummun ja ukin vuokramökille.

Mökillä vietettiin kaksi päivää. Ensimmäisenä iltana käytiin jopa kastautumassa järvessä saunareissulla, toisena iltana todettiin vesi aivan liian kylmäksi (ei kiehtonut). Eipä me siellä erikoista tehty, oleiltiin, käveltiin, juteltiin - mitäpä sitä muuta tarttee.

Torstaina lähdettiin Savonlinnaan. Siellä vietettiin päivä, käytiin mm. Caperossa syömässä, oli hyvää - lohiruukku. Tietysti torikin piti käydä katsastamassa ja kirjakaupat. Savonlinnasta ajeltiin sitten Lappeenrantaan Punkaharjun harjumaisemien kautta ja Parikkalan Patsaspuistoon tutustuttiin myös ohimennen (Jossun kanssa). Monta kertaa olen siitä ohi ajanut. Nyt päätin pysähtyä. Illansuussa saavuimme sitten Lappeenrantaan tädin luokse. Perjantaina tutustuttiin sateessa hiekkalinna-alueeseen, joka oli tänä vuonna lievä pettymys edellisiin vuosiin verrattuina. En tiedä - alkaako järjestäjillä olla hiukan jo väsymistä.

Iltapäivällä lähdimme sitten kotiin ajelemaan. Päämääränä oli keretä viideksi kaupungille lunastamaan Jossun uudet silmälasit ja siinä onnistuttiinkin.

Tämä päivä  (lauantaista puhun) on sitten kulunut pyykkiä pestessä ja kaupassa käyden. Kaveri kävi kylässä, olis halunnut tanssimaan houkutella mutta tänään ei tosiaankaan jaksanut. Tällä hetkellä näyttää siltä että on huomenna lähdettävä. Mullahan on vielä maanantai ja tiistai lomaa. Lapset lähtevät kouluun maanantaina. Törmäsin työkaveriin kaupan ovella. On ollut heillä aika kiireinen viikko, kertoili hän.