Tänään exä ilmoitti että pankkiasia on järjestyksessä. Toivottavasti...

Pikkasen olen tänäänkin ollut ehkä vielä jonkinlaisessa käymistilassa. Tytöillekin tullut naputettua kaikenmoisesta pienestä kuten roskapussien viemisistä ja siivoamisesta. Mutta vähän aina välillä käy hermoon kun mitään ei tapahdu kun pyytää - ja sitten tulee korotettua ääntä. Mutta kun vähemmmällä äänellä ei tunnu saavan edes huomiota... Tuttu ilmiö varmaan monenkin murrosikäisen/-sten lasten perheessä. Ei aina vaan jaksaisi olla samoista asioista koko ajan huomauttamassa.

Ostin tänään muuten lapion eli pääsen puutarhahommiin - siis sitä pientä maatilkkuani kääntelemään. Tänään en sitä kerinnyt kun lähdin kaverin kanssa illalla vielä kauppaan - käytiin huonekalukaupassakin ja mulle tarttui mukaan kuusi lilanväristä kuppia (ajattelin antaa  ne siskolle kesällä synttärilahjaksi) ja sitten vielä ruokakaupassa lähinnä kasviksia ja hedelmiä ostamassa.

Nopeasti tuntuu menevän tämäkin viikko, huomenna on jo perjantai - meillä viikon kiireisin työpäivä. Toivottavasti päästään ajoissa lähtemään kotiin. Viime aikoina on noita yhteys- ym katkoksia taas ollut.

Katkoksista puheenollen. Isännöitsijä ilmoitti että maanantaiaamuna klo 9 - 10 on sähköt poikki remottitöiden takia. Tekevät kerhohuoneesta asuntoa. Ei tota kerhohuonetta ole vissiin koskaan käytetty tän talon historian aikana (runsas 9 v sitten rakennettu talo). Muistan että esitteissä siitä oli maininta, mutta ei sinne ole päässyt edes katsomaan.