Ny on sitte loma mulla. Lauantaina oltiin mummulassa (siis miun vanhemmat) päivä. Illalla käväisin Jossun kanssa "Taikapäivillä" Kouvolassa. Loppuhuipennukset nähtiin. Mimi halusi jäädä kotiin. No jäipä paitsi esityksistä ja jädestä plus hampparista.

Sunnuntaina ei tehty mitään erikoista. Mie kävin Kotkassa kokoustelemassa. Illalla saunottiin.

Tänään on tehty kaikenmoista. Pesukone on pessyt koneellisia monta - varsinainen urakka, lakanoita ja pyyhkeitä pestiin. Varasin peräti kuivaushuoneen koko päiväksi - sitä en olekaan tehnyt. Siis yleensä kuivattelen pesuhuoneessa vähän kerrassaan. Alunperin meinasin ulkona kuivattaa mutta ajattelin et on sen verran tuota sateenuhkaa. Mummulle käväisin ostamassa virkkuulankaa, Jossun käytin optikolla ja uudet lasitkin käytiin kattomassa. Ihana lapsi mulla... otti mieluummin halvemmat. Tykkäs kyllä niistäkin tosi paljon. Mutta kyllä se meikäläisen taloudessa 100 euroa merkkaa aika paljon. Illalla Mimi kitaratunnille, Jossun kanssa käytiin mun siskolla (joka tosin töissä) viemässä se virkkauslanka mummulle vietäväksi. Kahvithan siellä kuitenkin juotiin. Niin ja yhden kengänkin kävin korjauttamassa. Illalla tyhjensin kamerat -huomenna reissuun taasen. Vielä pitäis miettiä mukaanotettavia...

Jippii -  löysin Jossun  mulle tekemät rannekorut (olleet kateissa edellisestä reissusta lähtien - elikkä kuukauden verran). NIin ollaan lähdössä tyttöjen toiseen mummolaan tai heidän vuokraamalleen mökille pariksi yöksi. Tarkoitus olis vielä käydä yhdellä heidän tädillään Savonlinnassa ja toisella Lappeenrannassa. Perjantaina luultavasti palataan kotiin. Siinä lyhykäisyydessään meiän matkasuunnitelma. Huomenna matkaan viimeistään klo 8.